LOVEKILLER

Har duschat kollat på Fångarna på Fortet, vart ute och gått!
Jag är hemskt trött och det ska bli underbart att få sova.

Waka Waka

När du får oväntat besök!

Nu gör Cornelia en fiskbensfläta på mig. Vi lyssnar även på julmusik och laddar inför skolan imon!
Kan det bli bättre?


Downtown

Då var det dax igen för lite uppdatering.
Här kommer bilder från Göteborg och Öland!
I Göteborg shoppade vi loss och  jag såg en kändis iaf. Nämnligen Gudrun Schyman. Dessutom var det även massa snygga poliser där!
Jaha då var det dax för skolan på tisdag. Sista gången jag får börja skolan efter ett sommarlov, snacka läskigt! Då kan ja aldig köpa en ny skolväska, block, pennor... Men jag köpte blondinbellas bok i Göteborg för 199 kr. Det var det inte värt för den var för tunn och nu redan slut.



Hösten är påväg

Idag har jag varit i simhallen och haft det skoj!
Imorgon åker jag till Göteborg och sover där och då ska jag shoppa och leta efter Andra Avenyn.

Ikväll var det sista Allsång på Skansen och snygga Måns Z. var med!! Finns det någon snyggare? ;) ska sova på saken...
Och så vill ja bara säga att jag har sett gula löv på ett träd också. Hemskt vad jag ser mycket. Jag trodde t.o.m att jag såg Peter Jöback när ja var på Liseberg häromdagen men det var visst inte han!
Jag ska även jobba extra på fredag igen på Coop. Det kommer bli så att jag är fast där för alltid. Cooolt!!


Kräftisar

Så nu har jag sommarlov, skönt!
Vill bara säga att i fredags som var fredagen den 13.e var ja nära på att dö!! Jag gick till bussen mitt i världens regn och åskoväder med ett jätte stort paraply. Blixten slog ner precis brevid mig i ett elskåp. Jag vände om och sprang fort som blixten (haha) hem. Jag dog inte!

Igår hade vi kräftskiva och jag åt massor med hemgjorda kräftor. Så fruktansvärt gott. Nu ska jag cykla upp till morfar och leka med min kusin och imorgon ska jag till stan med mamma och syster.


Göteborg

Igår trotsade vi regnet och drog till Göteborg där vi gick på liseberg hela dagen lång. Fast det regnade inte så mycket. Jag åkte bergbanan massa gånger så ja kunde t.o.m sova och slappna av i den!
Sov jätte gott i bilen hem och sen var det upp igen och jobba vid 06.45 idag.

Nu är det 2 dagar kvar av jobbet, ska bli skönt med 1 veckas semester.


Lite små sjuk

Idag har jag jobbat från 14-22 mycket folk har det varit och lite små stressigt titt som tätt. Jag har blivit förkyld på kuppen. Näsan rinner som vatten och min hals är öm. Men ja gillar det ändå!
Nu ska jag sova för ja jobbar 10- 17.30 imorgon och då är det nya tag som gäller.

Kram på er ♥
(bild från i torsdags, efterfesten med The Ark)


En blandning av sött och salt

Idag försov jag mig för första gången i mitt liv. Jag är en sån person som alltid passar tider, men idag skulle jag börja jobba 06.30. MEN jag vaknade 06.20.!!
Det tar 20 min till jobbet men jag klarade det ändå. Men dagen har varit en otursdag ändå. Jag har haft migrän, det körde ihop sig i kassan m,m. Men alla är ju inte perfekt =)

Jag sov när jag kom hem vilket kan vara det härligaste som finns på denna jord. SOVA!! Efter massa trevligheter i fredags då jag o mina vänner var på Karl-Oskar dagarna. Vi efterfestade med The Ark och jag var 2 cm ifrån dom och rörde på dom också. COOLT

Nu imon är jag ledig himla skönt. Och gruppen "Lovestoned" var på sommarkrysset ikväll!! I like them.. (speciellt den lilla mörka killen)

GLOW

Nu är jag hos mamma som jag inte har varit hos på hela sommaren!!
Idag ska vi åka och fika på ett mysigt ställe.

Just nu lyssnar jag på "Madcon" dom norska sköna killarna som va med i ESC 10 och höll i pausmusiken.


RSS 2.0