=)



GOD NATT!

firework

Idag övingskörde jag från Sandsbro till mitt hem i 90 km/h! Man mår så bra efteråt att man lever...
Annars så jobbade jag i går sen åkte jag in till stan där jag mötte upp J & K sen drog vi till Sports.
Nu har jag hängt in mina kläder i garderoben så det ser snyggt och prydligt ut. Sen ska jag bege mig ut på en långpromenad i det härliga vädret!

Chao Chao

Kräk

Kan inte sova, är pigg. Brukar vara det efter ha jobbat till 23. Stod och gäspade i kassan men ingen såg!
Mår illa också känns som jag ska spy upp min ostkorv jag åt. Eller är det winter11 kräksjukan. Vill inte spy, sist jag spydde var typ 29 december 2009 på tåget till Stockholm. Hjälp usch detta är jobbigt...




SOS Västkust



Kallt som satan är det har satt på mig mystofflorna, morgonrock och myser runt i huset. Tittade på SOS Västkust så himla spännande program. Åh jag vill bli sjuksköterska (ambulans) och polis samtidigt och köra med blåljus!



Tandborste

Tja Tja!
Var modig jag är, eller jag känner mig skit cool att jag vågar cykla i snön. Ikväll hälsade vi på farmor igen på sjukhuset. Läskigt men spännande...Skulle absolut inte gå där själv i alla gångar och korridorer på kvällen!
Vi åkte och handlade och jag fick en ny tandborste (teethbrosch), haha!

Ikväll har vi käkat tacos och nu ska jag kolla tv och sen ta mig en svalkande varm dusch

KÄRLEK ♥

Prom night

Jag är inte så mycket för skräckfilmer, men en skräckfilm som är alldelses lagom läskig är "Prom Night". Vi tittade på den igår och pappa satt på helspänn under hela filmen.






Vågar man gå på sin egna bal efter detta??


Sjukhusbesök

Idag besökte vi farmor på sjukhuset. Jag gillar sjukhus, man kan gå vilse där och samtidigt kan man bli rädd utav att vara där. Vill bli sjuksköterska när jag bli stor! Dagens "vill bli yrke"- sjuksköterska. Fast jag skulle vilja bli ambulanssjuksköterska eller polis eller jobba i butik. När jag var liten så ville jag öppna min egna ICA affär där jag skulle jobba alldeles själv. Min tanke var att jag skulle göra allt helt själv i en mataffär.




Jag testar farmors pälsmössa



Pappa och Sofie



Hon har verkligen blivit en snobb!


Vecka 3

Fredag och så underbart skönt! Lagade kyckling med mozzarella, rotfrukter i ugn och soltorkadetomat/basilkasås till. Min idé! Sen sorbé glass till efterrätt. Sofie och jag beställde även saker från H&M katalogen!
Myser i soffan till let´s dance och hejar på Rybak och Hannah!
Nu får ni se lite bilder som jag har tagit under veckan.. Imon ska jag hälsa på min kära farmor på sjukhuset!



we going to the station..



varje dag going we to the station (15 min motion)



Dojj Dojj & Karrutt är påpälsade...



Karrutt inviger sin snygga väska...



Försöker vara lika coola som mig...



Sofie blir nästan lika blond som mig...



Mor & Döttrar


LM

Medverkade på min skolas "Öppna Hus" kanske inte direkt jätte mycket folk men några nior var intresserade!
Nu ska jag sova och vara lika duktig som jag var igår då jag sov nästan 10 timmar.
Godnatt alla LM

Övningskört i snön

Sov lika länge som en tonåring idag. Riktigt trött var jag efter jobbet. Jag bjöd Sofie på lunch igår på Royal Thai sen gick vi lite på stan innan jag började jobba.
Idag så har jag övningskört med mamma i snön och det gick bra för att vara i "snöväglag" sen har jag även diskat och myst med alla katter! Har inte vart såhär många dagar hos mamma sen i höstas så det är rätt skönt att vara tillbaka på landet igen. Även fast det är mer bekvämare hos pappa och mer nära till allt...

Klänningar

Idag gick jag och mina vänner och provade balklänningar. För balen närmar sig mer och mer. Hittade faktiskt en klänning som jag ska hyra. En mörkblå med massa stenar och diamanter! Blir fint sen när allt är i sin helhet.
Nu är jag hos mamma och ikväll ska vi äta underbar god kyckling, mmm älskar kyckling!



Visste väl det!

Jobbat idag nu är jag skit trött. Måste duscha, sen packa kläder som jag ska ha med mig till "mamma veckan" sen få sin underbara sömn!

Godnatt Sverige, fina vackra Sverige!!


Första regnet


Första regnet faller från himlen detta året. Och boken "Elsas Värld" är grymt bra...
Och här är några bilder på mig och papputt där jag testar min nya kamera!









Bok & Kamera köp!

Idag har jag köpt mig en röd snygg kamera. Sen köpte jag även min 2:a bok till min lilla samling. Elsas värld av Sofi Fahrman.
Oj va snöigt det var idag, man kände sig insnöad och jag skulle tycka det vore skit coolt om det kom ännu mera snö. För under snön gömmer sig massa skit sen i höstas som man lixom inte vill se. Tex. massa ogräs och löv som man råkade glömma bort.
Imorgon jobbar jag för sista gången detta lovet, 15-23. Och då missar jag "let´s dance där min latte mamma förebild är med- Hannah Graaf!!


väck mig på fredag

Har stått och stekt massa pannkakor ikväll, men godast är dom imorgon. Har ni tänkt på att nästan all mat blir mycket godare dagen efter. Även bullar, kakor, tårtor m.m. är så mycket godare..
Sen har jag slängt ut hela min garderob på golvet och rensat bort det jag inte använder längre. Usch det är svårt att kasta bort kläder. Man tänker ju "Ja detta kanske blir jätte modernt när min dotter är i tonåren" men 1 st kasse fick skänkas!

Vill byta vinterjackan mot skinnjackan nu tack!!


tulpaner

Idag är jag ledig från jobbet, vilket kan faktiskt vara skönt. Har skottat och skottat bort all den nya snön som kom under natten. Fint!
Köpte mig ett knippe vita tulpaner igår som gör att man får lite vårkänsla. Och ikväll ska jag äta pannkakor och imon jobbar jag igen.

L.O.V.E


Nytt år

Nämen oj nu är jag tillbaka! Nytt år känns fräscht!
Jag kom idag den 2 januari på vad jag ska köpa för nånting veckan som kommer. Jag ska köpa en digitalkamera.
Jobbar nu veckan som kommer och jag är trött som satan, men jag är glad ändå (som alltid)
Men som sagt, kameraköp är det som gäller nu i veckan så jag kan ta massa med fina kort och lägga upp dom på my blogg...

Kärlek

RSS 2.0