Helga natt

Gick genom stan i eftermiddags när det var mörkt ute, massor med snö föll från himlen. Marschaller var tända längs storgatan och julmusik spelades! Då blev det för mysigt för mig att jag rös och blev rörd, nästan grät!
Att julmusik kan göra en tokig är väldigt konstigt!

Nu börjar min praktik på hemtex fram till jullovet, och sen även en studentfest med temat 70/80 tal...

L.O.V.E


ensam mamma söker

Ikväll var det sista avsnittet av den otroligt bra programmet "ensam mamma söker".
Idag jobbade jag och det var rätt lungt på jobbet så det var skönt! Har även fått reda på mitt schema jag ska jobba under jul & nyår. Och som tur är så jobbar ja inte på julafton eller inte på nyårsdagen. Däremot jobbar ja nyår och juldagen men med bra arbetstider!

Första advent och idag efter jobbet så planterade ja några hyacinter, och gjorde det lite mysigt med blockljus. Sen drack familjen glögg och fikade. Provade glögg smaken "saffran" riktigt god faktiskt.


Julmys

Nu är det mycket snö, och imorgon är det 1.a advent!
Nu ska jag iväg ocj jobba (16-22) skulle egentligen inte jobba förrens imorgon men gör det för pengarna och att jag får sitta i kassan hela kvällen!

Nu ska ja gå till bussen, raggsockarna åker på...
Vi ses!


Livet består av 29.000 dagar

Usch vad vuxen jag kände mig innan. Tog en promenad till ICA köpte på mig lussebullar, julmust, skinka och en inredningstidning för 65 spänn!!
Nu sitter ja i soffan och äter skinksmörgås med senap och dricker min julmust och läser min dyra tidning och där ute där snöar det och det är så mysigt och fint att jag ryser!


Latte mamma

Idag har jag lekt latte mamma, fast barnet finns inte! Och hur leker man då latte mamma? Jo i mitt fall så först städar man lite i huset, fixar och donar-tänder lite ljus. Sedan tar man fram en snygg mugg/kopp och häller julmust i, vilket gör att man tror att det är kaffe! Sen lägger man upp pepparkakor i en söt skål. Läser en inredningstidning och njuter av livet!

Sen skulle de ju inte vara fel om man hade denna jul skiva hemma!!


SIA Home Fashion

Hej mina vänner!
Kan ni tänka er att det är ungefär 2 veckor kvar till advent? Jag är såå sugen på att pynta o fixa mysigt.
Igår när ja jobbade såg ja snattare och så fick ja torka upp en krossad glasburk med äcklig gulaschsoppa!!










saffran

Höstlovet börjar närma sig sitt slut och under lovet har jag mest jobbat! Full rulle var det i fredags, och jag satt mycket i kassan och ja älskar det fortfarande lika mycket!
Finns egentligen inte så mycket mer att säga än att jag mår bra och är glad och trött...
Och att Sex and the city 2 var faktiskt riktigt bra!'



så himlans goda

RSS 2.0