Tjooobreeeee


Usch vad tråkig min blogg har blivit...Nu har jag ont i halsen, som jag har väntat och väntat. Trodde aldrig att jag skulle drabbas men nu så! Men jag klagar inte för jag vill ju ha ont i halsen så.
Har fått hem min studentmössa i brevlådan tro de eller ej, den var fin fin. Sen så har jag även övningskört mer och mer. Igår t.ex körde jag mitt i Växjö city.
1 april imorgon nu är det ännu nämre våren och sommaren. Denna fredag ska jag bara vara hemma vilket var längesen med tanke på att jag har jobbat varje fredag till 23. Sen på lördag blir det "In the Oleo" som jag längtar jätte jättemycket till!








Sött

Även denna dag sken solen. Gick på stan i timmar och såklart fikade jag!
Köpte mina balskor nu som jag även ska ha på studenten, sen såg jag även dessa söta tygskor. Men jag köpte inte dem, bara tittade!

(finns även i svart Din Sko 299:-)

Textile boots

hello

Snön har börjat smälta, solen skiner, och Emmutt är glad!
Idag skyltade jag om på Vero Moda där jag ändrade om lite där alla smycken hänger. Fick fria händer och jag vet inte hur det blev. Jag körde på bara.
Igår övningskörde jag hem från stan i mörker så nu kan jag köra i mörker också. Perfekt nu när jag slutar kl 23 på kvällen!
Nu ska jag göra klart rättskunskapen så jag kan göra annat kul i livet än denna jobbiga uppgift.

  


Angel

Hej vackra söndag! Solen strålar, och jag har vårstädat mitt rum och väderat ut. Sofie och jag sitter och pluggar och nu har vi anmält oss till "Vårruset 2011", inte min grej egentligen men jag gör det för Sofies skull!
Pappa bakar våfflor som vi snart ska mumsa i oss...



Gode tid hur ska jag orka? Tur att det är tillåtet att gå också...


Påskmust

Nu vart det helg igen och tiden bara rusar iväg! Jobbade igår, mycket folk och stress. Vänta bara tills nästa helg brukar vara extremt mycket folk då med tanke på att det är "lönehelg".
Drack påskmust innan finns ingen godare läsk än must "I must have must"...


Klaga inte!

Hoppas alla är glada, för jag är alltid glad!










KÄRLEK

Är i skolan, slutar kl 15!
Ska jobba i helgen sen blir det utgång på lördagkväll.


Dance alone

Idag bakade jag min favorit dessert- vitchokladmoussetårta med hallon till!
Synd att inte Lovegeneration gick vidare ikväll i mello, gillar deras låt.




RSS 2.0